NIEUWSOnkyo

Onkyo H900M nu ook met 20 karaat diamant

Focal mag op CES dan ’s werelds duurste hoofdtelefoon hebben gepresenteerd, maar Onkyo zat er met een speciale uitvoering van de H900M dicht in de buurt.

Een volledig met diamanten ingelegde versie van het model kost zo’n 80.000 euro en was, onder zwaar toezicht en slechts voor enkelen, te bewonderen op CES 2017. De earcups van de H900M zijn voorzien van een ring van zwaar opgepoetst roestvrijstaal en de aluminiumplaat in het midden vind je een gigantisch aantal 20 karaat diamantjes. Is dat het geld nog niet waard? Dan haalt de ring rondom de earcups, bestaand uit stijlvolle rode robijnen, je misschien over. De hoofdband bestaat uit zacht, wit leer.

Interesse? Dan kun je het beste even contact opnemen met Onkyo. Het fabriceren van de bling-H900M duurt een paar weken en hij hangt dus vanzelfsprekend ook niet bij de gemiddelde dealer. Onkyo heeft ook de W800BT in-ears voorzien van een soortgelijke decoratie. De prijs daarvan is onbekend, maar zal een stuk lager liggen omdat je er simpelweg minder diamanten op kwijt kunt. Toch lijkt het ons geen ideale hoofdtelefoon voor onderweg… 


EDITORS' CHOICE