NIEUWSSennheiser

Eerste draadloze modellen in Sennheisers HD 4 serie

De HD 4 serie van Sennheiser is al behoorlijk uitgebreid. Het enige wat nog ontbrak was een draadloze hoofdtelefoon. Daar wordt met de komst van de HD 4.40BT en de HD 4.50BTNC verandering in gebracht.

Beide hoofdtelefoons hebben een gesloten over-ear design en zijn voorzien van een batterij waarmee je tot 25 uur achter elkaar muziek kunt luisteren. Met noise cancellation ingeschakeld moet  de batterij van de 4.50BTNC zelfs nog 19 uur mee gaan. Wil je de batterij sparen, dan kun je luisteren via een meegeleverde kabel.

We hadden qua verbinding enigszins gehoopt op een vroege toevoeging van Bluetooth 5.0, maar de modellen zijn nog gewoon uitgerust met de 4.0 versie en NFC-technologie. Het bedienen van je muziek en telefoongesprekken kan via de oorschelpen. Omdat draadloze hoofdtelefoons vaak worden gebruikt door reizigers zijn beide modellen eenvoudig opvouwbaar. De HD 4.40BT wordt bovendien geleverd met een zacht etui, de noise cancelling variant met een beschermhoes.

Al in januari kun je de HD 4.40BT aanschaffen, voor de HD 5.50BTNC zul je nog een maandje langer moeten wachten. De prijzen zijn nog niet bekend. 

EDITORS' CHOICE