NIEUWSNaim Audio

Win een Naim Mu-So Qb

Redactie Hifi.nl | 22 december 2016 | Fotografie Fabrikant | Naim Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 07 december 2016

Een lovende review op onze website, een felbegeerde EISA award in de categorie “Best Compact Hi-Fi System” – Naim’s Mu-So Qb heeft een succesvol eerste jaar achter de rug. En speciaal voor iedereen bij wie de Qb al sinds de introductie op de verlanglijst staat hebben we in deze weggeefmaand goed nieuws: je kunt er een winnen!

"Als je op zoek bent naar een klank die open, ontspannen en punchy overkomt, dan heeft Naim opnieuw de perfecte oplossing,” was te lezen in de officiële statement van EISA. De miniatuurversie van de oorspronkelijke Mu-So (die een jaar eerder dezelfde award in ontvangst mocht nemen) is immens populair vanwege zijn indrukwekkende geluid en stijlvolle looks. Het geluid wordt voortgebracht door een paar passieve basradiatoren en vijf drivers, elk voorzien van een eigen klasse-D versterker. Spotify en Tidal worden ondersteund en als je daar nog een flink aantal ingangen – optisch, analoog, aptX Bluetooth, Airplay, uPnP – én multiroom bij optelt, begrijp je de populariteit.

Winnen?

Wil jij dit €799 kostende stuk audiokunst zelf thuis ervaren? Geef dan op deze pagina antwoord op de vraag "hoeveel actieve drivers zijn er verwerkt in de Naim Mu-So Qb?" en wie weet begin jij het nieuwe jaar enorm goed!

MERK

EDITORS' CHOICE