Jaarlijkse Bang & Olufsen show bij Poulissen Roermond

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober organiseert Poulissen, zoals elk jaar, een grote Bang & Olufsen show. Dit keer zullen de nieuwe BeoSound 1, BeoSound 2 én de Beovision Horizon centraal staan.

De BeoSound 1 en 2 zijn de nieuwste draadloze speakers in de B&O-familie. Streaming, multiroom, 360 graden geluid en een elegant design moeten ervoor zorgen dat deze speakers de Nederlandse woonkamers gaan overnemen. Meer over deze luidsprekers lees je hier!

De Beovision Horizon is een tv die minimalisme tot kunst heeft verheven, al geldt dat alleen voor het design. Van binnen is hij namelijk alles behalve minimalistisch. Haarscherp beeld en ongekende flexibiliteit zijn slechts twee van de kenmerken die worden genoemd. Bij Poulissen laten ze uiteraard zien wat deze Horizon zo speciaal maakt.

Naast deze producten wordt natuurlijk ook de rest van het assortiment van Bang & Olufsen gedemonstreerd. Bij elke aankoop krijg je bovendien een verrassing! Je kunt op zaterdag 15 oktober binnen lopen tussen 10.00 en 17.00, de 16e duurt de show van 13.00 tot 17.00. Voor hapjes en drankjes wordt natuurlijk ook gezorgd.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »