NIEUWSDenon

Grote aankondiging Denon op 30 augustus

Jasper Mijwaard | 20 augustus 2016 | Fotografie Fabrikant | Denon

“Prepare to be impressed.” Denon komt op dinsdag 30 augustus met een aankondiging die home entertainment voorgoed gaat veranderen. Tenminste, dat zeggen ze zelf.

30 augustus lijkt daarmee een populaire dag te gaan worden voor ‘grote aankondigingen.’ Sonos liet bijvoorbeeld ook al weten dat ze op die dag met groot nieuws komen – hoogstwaarschijnlijk spraakbesturing. Vreemd is dat niet, want een paar dagen later barst IFA los, dus beide merken hopen rond die tijd ongetwijfeld wat extra aandacht op zich te vestigen.

Waar Denon precies mee gaat komen is overigens niet duidelijk. Het enige wat we tot zover weten is dat het iets met home entertainment te maken heeft en dat er twee producten onthuld worden, waarvan één in ieder geval is voorzien van een volumeknop. Beide nieuwe producten zijn waarschijnlijk al te zien (en te horen?) op IFA in Berlijn, dus we hoeven waarschijnlijk niet lang te wachten op een eerste indruk.

“Stel je voor: de meest krachtige entertainment, overal. Vanuit één plek, met meerdere bronnen, draadloos, “ is tot nu toe eigenlijk het enige statement van Denon. Dat er nieuwe AV-receivers onderweg zijn, uitgerust met HEOS, is helemaal niet ondenkbaar. Het zou een mooie tegenhanger zijn voor Yamaha’s MusicCast systeem – maar we wachten rustig af.

MERK

EDITORS' CHOICE