NIEUWSSimply Audio

Simply Audio introduceert LinnenberG,

Redactie HiFi.nl | 11 april 2016 | Simply Audio

Simply Audio is distributeur geworden van het merk LinnenberG: "Onlangs maakten we kennis met een digitaal product dat ons wel op het puntje van de stoel kreeg. En dit niet alleen met DSD- of DXD-formaten, maar ook met de good old CD-weergave."

Simply Audio, fabrikant van de gelijknamige audio kabels en Audio Note dealer in de randstad, wordt vaak gezien als een exclusieve aanhanger van analoge- en buizenweergave. "Dat wil echter niet zeggen dat wij digitale weergave links laten liggen. Digitaal kan erg goed kan klinken mits men hierin investeert. De hoge resolutie formaten van tegenwoordig kunnen immers een mooie aanvulling zijn op de reeds bestaande muziekcollectie."



Nu introduceert Simply Audio het merk LinnenberG (dat overigens al 20 jaar bestaat) in de Benelux. De Vivace DAC van LinnenberG ondersteund middels 4 gebalanceerde 32 bit ES9018 ESS Sabre DAC’s per kanaal alle huidige DSD / DXD formaten en PCM. De DAC is voorzien van een galvanisch geïsoleerde a-synchrone USB interface ingang, 2x Coax S/PDIF en 1x AES/EBU. Analoge uitgangen zijn er in de vorm van RCA & XLR. Deze uitgangen zijn regelbaar met de hybride (zowel in het analoge als het digitale domein) volumeregeling die ook met een Apple AB bediend kan worden. De Vivace kan hierdoor ook als voorversterker gebruikt worden voor digitale bronnen. 

Prijs van deze geweldenaar is 2699,= euro, inclusief de Legato voeding. 

MERK

EDITORS' CHOICE