ARTIKELKEF

KEF Muon, Blade’s & Reference 5.1 op Audio Show iEar


Redactie HiFi.nl | 24 oktober 2015 | KEF

GP Acoustics, bekend van de merken KEF en Hegel komt met KEF Muon, Blade’s & Reference 5.1 naar de Audio Show iEar op 31 oktober en 1 november.

KEF Blade & Blade Two
Beide modellen Blade’s zijn te bewonderen op de show. De 'grote' Blade is qua techniek en uiterlijk ontwerp een unieke luidspreker, wat natuurlijk naar voren komt in zijn ultieme prestatie. Een maatje kleiner, maar daardoor makkelijk toe te passen in elke ruimte, is zijn nieuwe kleine broertje, de Blade Two.Hegel H360 en HD30
Voortbordurend op de succesvolle Hegel H80 en Hegel H160 (Eisa Award winnaar), zullen de op de Audio Show iEar’ de Hegel H360 en Hegel HD30 worden geïntroduceerd. Hegel H360 is een gigant onder de geïntegreerde versterkers. Met 250 watt per kanaal aan 8 ohm en een dempingsfactor van meer dan 4000, is elk denkbare luidspreker met gemak aan te sturen.

Dankzij de gepatenteerde SoundEngine technologie, combineert de versterker kracht, dynamiek, finesse en muzikaliteit als geen ander. De connectiviteit is een forse bonus. Er zijn gebalanceerde en ongebalanceerde analoge ingangen. Er is een home cinema-bypass. Er zijn optische en coaxiale digitale ingangen, evenals een USB-ingang voor een signaal tot DSD128… En het is ook nog eens een hoogwaardige streamer. Alles over de nieuwe HD30 D/A-converter, pre-amplifier bewaart GP Acoustics voor op de show.

KEF Muon mkII
Een absoluut paradepaardje in de audiowereld, de KEF Muon, ge-update versie met nieuwste generatie Uni-Q driver. Aangestuurd met vier stuks Hegel H30 monoblokken. Deze muzikale adrenaline moet iedereen een keer hebben mee gemaakt.

KEF Reference
De KEF Reference reeks is onlangs gecomplementeerd met twee Center Channels en een Subwoofer, deze lijn zal daarom in multi-channel Home-Cinema gedemonstreerd gaan worden.

KEF
Naast deze KEF-producten zal er ook vooral aandacht uitgaan naar heel betaalbare KEF luidsprekers en audio oplossingen.
Namens KEF is Johan Coorg bereid gevonden om de demonstraties van KEF MUON, KEF BLADE en THE REFERENCE in een 5.1 opstelling te verzorgen.

Namens HEGEL neemt verkoopmanager Anders Ertzeid de demo’s van Hegel met de KEF BLADE TWO voor zijn rekening.

KEF & Hegel worden gedemonstreerd in ruimte 6.

iEar
Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november organiseert iEar Ultimate sound and vision een audioshow op Landgoed De Rosep in Oisterwijk. Zo kunnen ze dit najaar meer én uitgebreidere demonstraties geven van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Van toegankelijke en betaalbare audio-apparatuur tot en met de exclusieve topproducten.

MERK

EDITORS' CHOICE