NIEUWS

Hifi Weekend-agenda

Redactie HiFi.nl | 25 juni 2015

Van presentaties, primeurs en een open huis tot Vinylfuif: Hifi.nl geeft een overzicht van wat er aankomend weekend te beleven is. Bij Koetsier is er aan het einde van de maand weer wijn en muziek en Rhapsody zet TAD en Audio Research in de spotlights.

Vrijdag 26 juni

Expert in Almelo
Op vrijdag 26 juni geeft Focal een demonstratie met de Dimension Soundbar bij Expert in Almelo. Op die dag wordt in dezelfde straat ook een braderie gehouden, dus importeur Smart Audio hoopt op een gezellige middag vol activiteit. Op 26 juni duren de demonstraties tot 17:00 uur.

Zaterdag 27 juni

Best Western City Hotel in Leiden
Op zaterdag 27 juni is het weer zover, dan komen platen & CD verzamelaars uit heel Nederland weer bij elkaar in het Best Western City Hotel in Leiden voor de Platenbeurs. Het event duurt van 's morgens 10.00 uur tot 's middags 16.00 uur en de entree is helemaal gratis. klik hier voor meer info.

Rhapsody in Hilversum
Rhapsody heeft op zaterdag een show met verschillende luidsprekers van TAD en een aantal versterkers van Audio Research. In het geval van TAD gaat het om de Compact Reference en de Compact Evolution One. Audio Research is aanwezig met de GS150 eindversterker en de REF75 eindversterker.

Koetsier in Veeningen
Koetsier Audio in Veeningen heeft aan het einde van juni een drietal luistershows op het programma staan. Op zaterdag vindt de eerste van die drie plaats tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Het thema van de shows is kracht en daarbij wordt er speciale aandacht besteedt aan McIntosh, Hegel en Lyngdorf.

Zondag 28 juni

Koetsier in Veeningen
Op zondag is het tijd voor de tweede wijn- en muziekshow van Koetsier. Ook dan wordt er speciale aandacht besteedt aan McIntosh, Hegel en Lyngdorf. De show vindt plaats tussen 14.00 en 18.00 uur. Mocht je dit weekend niet kunnen; maandag is er nog een derde en laatste show.


EDITORS' CHOICE