NIEUWS

Grote platen- en cd-beurs in Leiden

Redactie HiFi.nl | 20 juni 2015

Op zaterdag 27 juni is het weer zover, dan komen platen & CD verzamelaars uit heel Nederland weer bij elkaar in het Best Western City Hotel in Leiden voor de Platenbeurs. Het event duurt van 's morgens 10.00 uur tot 's middags 16.00 uur en de entree is helemaal gratis.

Vanaf 10.00 uur 's-ochtends kunnen muziekliefhebbers en verzamelaars terecht bij een flink aantal stands met een bijzonder aanbod aan platen en CD's, vaak ook exemplaren die al niet meer in normale winkels te verkrijgen zijn. Voor de verzamelaars is dit dus een kans om hun verzameling uit te breiden en om andere fans en verzamelaars te ontmoeten.

Er zijn singletjes, Maxi's, LP's, CD's, CD-singles, cassettes, maar ook muziek-video's, DVD's, picture discs, limited editions en muziekboeken en bladen. Van koopjes tot 'Collectors Items' in alle genres. Ook voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek, Metal, Funk, Punk, Blues, Soul, Disco, Country & Western moet er genoeg te vinden zijn.

Er is ook een stand van Museum RockArt uit Hoek van Holland met onder andere bijzondere items van Q65, The Outsiders en Vandenberg. Het Best Western City Hotel is te vinden aan de Lange Mare 43 in het centrum van Leiden, en de beurs duurt van 's morgens 10.00 uur tot 's middags 16.00 uur. De entree is daarbij dus helemaal gratis.


EDITORS' CHOICE