NIEUWS

Hifi Weekend-agenda

Redactie HiFi.nl | 11 juni 2015

Van presentaties, primeurs en een open huis tot Vinylfuif: Hifi.nl geeft een overzicht van wat er aankomend weekend te beleven is. Zo heeft Chattelin luistershows met Audio Research in petto en AudioExpert laat onder meer een reference set van KEF horen.

Vrijdag 12 juni

Chattelin
De verbeterde Reference modellen van Audio Research zullen vanaf nu allemaal worden voorzien van een KT150 buis. Dit weekend kun je bij Chattelin in Den Haag gaan luisteren hoe de verbeterde edities klinken. Op vrijdag 12 juni vindt de show plaats tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Zaterdag 13 juni

AudioExpert
Komende zaterdag organiseert AudioExpert in Den Bosch een luistershow rondom de Reference 5.1 set van KEF. Ook Rivasano, met een lezing van Theo Wubbolts, en de merken Hegel en Marantz zijn aanwezig. Verder kun je je luidsprekers gratis laten checken en je oude luidsprekers inruilen voor nieuwe tegen zeer interessante prijzen.

Audio Artistiek
De Master Quality Authenticated (MQA) codec van Meridian moet ervoor zorgen dat muziekbeleving weer doet denken aan live-optredens. Om luisteraars dit zelf te laten ondervinden, organiseert Viertron op 13 juni een luistersessie bij Audio Artistiek in Vries. Er wordt kort iets verteld over MQA. Wat is het? Hoe werkt het? En natuurlijk: hoe klinkt het?

Chattelin
De verbeterde Reference modellen van Audio Research zullen vanaf nu allemaal worden voorzien van een KT150 buis. Dit weekend kun je bij Chattelin in Den Haag gaan luisteren hoe de verbeterde edities klinken. Ook op zaterdag 13 juni vindt de show plaats tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Zondag 14 juni

AudioExpert
Ook op zondag organiseert AudioExpert in Den Bosch een luistershow rondom de Reference 5.1 set van KEF. Ook Rivasano, met een lezing van Theo Wubbolts, en de merken Hegel en Marantz zijn aanwezig. Verder kun je je luidsprekers gratis laten checken en je oude luidsprekers inruilen voor nieuwe tegen zeer interessante prijzen.


EDITORS' CHOICE