NIEUWSAudioExpert

Show met KEF, Hegel en Rivasono bij AudioExpert

Redactie HiFi.nl | 10 juni 2015 | KEF

Het komende weekend organiseert AudioExpert in Den Bosch een luistershow rondom de Reference 5.1 set van KEF. Als eerste in Nederland zullen ze daar de KEF Reference center speaker en KEF Reference subwoofer uitstallen.

In de luisterruimte wordt er muziek gedraaid in een Atmos opstelling met verschillende luidsprekers van KEF. Voor vinden we de KEF Reference 5 en achter de KEF Reference 3, aangevuld met de KEF reference center en KEF Reference subwoofer. Inbouwluidsprekers van KEF zullen dienst doen als Atmos-luidsprekers. Er wordt gedraaid in een door Rivasono akoestisch aangepaste luisterruimte.

Als receiver wordt er gedraaid met de AV8802 en MM8077 en twee maal Marantz MA9S2 monoblocken. Ook is er een show waarbij er gedraaid wordt met de nieuwste Hegel-modellen op de KEF Blade. Ook dat wordt gedaan in een door Rivasono akoestisch aangepaste luisterruimte. Daarbij wordt ook een lezing verzorgd door Theo Wubbolts die zal vertellen over de Akoestiek in samen werking met Rivasono.

Verder kun je je luidsprekers gratis laten checken en je oude luidsprekers inruilen voor nieuwe tegen zeer interessante prijzen. De shows vinden plaats op vrijdag 12 juni, zaterdag 13 juni en zondag 15 juni. Bekijk ook onze winkel-pagina van AudioExpert.

MERK

EDITORS' CHOICE