NIEUWS

Hifi Weekend-agenda


Redactie HiFi.nl | 04 juni 2015

Van presentaties, primeurs en een open huis tot Vinylfuif: Hifi.nl geeft een overzicht van wat er aankomend weekend te beleven is. En vooral op zaterdag is er genoeg te doen.

Vrijdag 5 juni 

AudioXperience
Het in Nuenen gevestigde AudioXperience zal op vrijdag aan bezoekers het verschil tussen de oude REF 75 en de nieuwe REF 75SE laten horen. De nieuwe versie van de Audio Research' REF werd voorzien van een KT150 buis. De show vindt plaats tussen 13.00 uur en 17.30 uur.

Chattelin
Chattelin in Den Haag heeft op vrijdag een luistershow met de Phantom van Devialet op het programma staan. De Phantom is te horen als single, maar is ook aanwezig in een stereo-opstelling. De show op vrijdag vindt 's avonds plaats tussen 19.00 uur en 22.00 uur.

Zaterdag 6 juni

Bender HiFi
Bender Hifi in Arhem organiseert op zaterdag 6 juni een streaming audio show. Mensen kunnen er uitgebreid kennis maken met streaming en ook een aantal producten van Naim Audio en Cambridge Audio bezichtigen. De show vindt plaats tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Botman Sound and Vision
Botman Sound and Vision organiseert samen met Focal importeur Smart Audio de Focal Dimension Demo dag. Op zaterdag 6 juni worden er demonstraties gegeven over alle aspecten van de Dimension Soundbar van Focal. De demonstraties starten telkens om 13.00 / 14.00 / 15.00 / 16.00 uur.

AudioXperience
Het in Nuenen gevestigde AudioXperience zal op zaterdag wederom het verschil tussen de oude REF 75 en de nieuwe REF 75SE laten horen. De nieuwe versie van de Audio Research' REF werd voorzien van een KT150 buis. De show vindt plaats tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

PUUR
PUUR Audio in Oostzaan organiseert op zaterdag 6 juni een speciale luistershow waarbij bezoekers hun nieuwe Kharma-Devialet combinatie kunnen komen beluisteren. Mensen zijn welkom om tussen 10.00 uur en 17.00 uur langs te komen in de showroom.

Chattelin
Zaterdag vindt de tweede en laatste luistershow met de Phantom plaats bij Chattelin. Wederom te horen als single, maar ook in een stereo-opstelling. De show op zaterdag begint 's ochtends om 10.00 uur en eindigt 's middags om 13.00 uur.

Audio Artistiek
Op zaterdag 6 juni organiseert Audio Artistiek in Vries een show waarbij Linn's nieuwe Space Optimisation centraal staat. Tony Franchi van Linn zal persoonlijk aanwezig zijn om alles te vertellen over de nieuwe technologie van Linn. De show vindt plaats tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Concerto Audio
De Master Quality Authenticated (MQA) codec van Meridian moet ervoor zorgen dat muziekbeleving weer doet denken aan live-optredens. Om luisteraars dit zelf te laten ondervinden, organiseert Viertron luistersessies in Nederland en België. Deze zaterdag wordt in Amsterdam Concerto Audio aangedaan.

Da Copo High End
Hifiwinkel Da Capo geeft een grote luistershow weg waarbij ze het Britse merk Roksan in de spotlights zetten. Op zaterdag 6 juni vindt het evenement plaats tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Retailpark Roermond
Samsung en streaming-muziekdienst Spotify zijn een tour gestart door verschillende steden in Nederland. Populaire Spotify-artiesten geven daar live miniconcerten. Op zaterdag geven ze het Retailpark in Roermond een Multiroom speaker-systeemervaring.

Zondag 7 juni 

Bender HiFi

Bender Hifi in Arhem organiseert ook op zondag 7 juni een streaming audio show. Mensen kunnen er wederom kennis maken met streaming en ook een aantal producten van Naim Audio en Cambridge Audio bezichtigen. De show vindt plaats tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

EDITORS' CHOICE