PUUR presenteert show met Devialet SAM + Kharma

Redactie HiFi.nl | 20 mei 2015 | Kharma

PUUR Audio in Oostzaan organiseert op zaterdag 6 juni een speciale luistershow waarbij bezoekers hun nieuwe Kharma-Devialet combinatie kunnen komen beluisteren. Mensen zijn welkom om tussen 10.00 uur en 17.00 uur langs te komen in de showroom.

Een jaar geleden introduceerde het Franse versterkermerk Devialet een revolutionair nieuw algoritme in hun versterkers: Speaker Active Matching (SAM). Met SAM worden speakers in het tijdsdomein gecorrigeerd, waardoor het laag strakker en het complete geluidsbeeld rustiger wordt. Sindsdien wordt er door de technici in Frankrijk hard gewerkt om steeds meer luidsprekers toe te voegen aan de database.

Onlangs werd PUUR benaderd door Devialet om een aantal modellen van Kharma te kunnen inmeten. Hoe die modellen klinken in combinatie met de met SAM uitgeruste versterkers kun je dus op zaterdag 6 juni gaan beluisteren bij PUUR Audio. De winkel is gevestigd aan Skoon 80 in Oostzaan. Bekijk ook onze winkel-pagina van PUUR en onze merk-pagina's van Devialet en Kharma.

MERK

EDITORS' CHOICE