Chattelin demonstreert Phantom van Devialet

Redactie HiFi.nl | 01 juni 2015 | Devialet

Steeds meer hifi winkels staan te popelen om te laten zien waartoe de Phantom van Devialet in staat is. Ook Chattelin Audio Systems in Den Haag heeft in juni twee luistershows met het apparaat op het programma staan.

De Phantom biedt toegang tot alle hedendaagse mogelijkheden voor streaming en maakt inmiddels ook gebruik van de onlangs in München geïntroduceerde Spark-app voor betere besturing. Het optionele Dialog-netwerk stelt mensen in staat om gebruik te maken van Tidal en Qobuz, online muziekdiensten die zich specialiseren in audio van de allerhoogste kwaliteit.

Het Dialog-netwerk moet gebruikers in staat stellen om snel en makkelijk te verbinden met een draadloos wifi-netwerk. Op die manier wordt het ook mogelijk om verschillende Phantoms op verschillende plekken in huis met elkaar te verbinden.

Chattelin laat de Phantom horen als single powerhouse, maar er zal ook een stereo-opstelling met twee exemplaren paraat staan. De shows vinden plaats op vrijdag 5 juni (van 19.00 uur tot 22.00 uur) en zaterdag 6 juni (van 10.00 uur tot 13.00 uur).

Aanmelden kan door even een mailtje te sturen naar info@chattelin.nl. Neem ook een kijkje op onze winkel-pagina van Chattelin.


EDITORS' CHOICE