NIEUWSMeridian

Hifi Weekend-agenda

Redactie HiFi.nl | 28 mei 2015 | Meridian

Van presentaties, primeurs en een open huis tot Vinylfuif: Hifi.nl geeft een overzicht van wat er aankomend weekend te beleven is.

Zaterdag 30 mei

Van Duppen Audio
De Master Quality Authenticated (MQA) codec van Meridian moet ervoor zorgen dat muziekbeleving weer doet denken aan live-optredens. Om luisteraars dit zelf te laten ondervinden, organiseert Viertron luistersessies in Nederland en België. Op zaterdag 30 mei vindt er een show plaats bij Van Duppen Audio in Venlo.

Koetsier Audio
Het einde van de maand is nabij en dus heeft Koetsier Audio in Veeningen weer luistershows op het programma staan. Bezoekers mogen zoals altijd weer hun eigen cd's en platen meenemen. Naast alle bekende merken (zie de winkel-pagina van Koetsier voor een overzicht) staan er ook hapjes en drankjes (een goed glas wijn) klaar.

Zondag 31 mei

Koetsier Audio
Ook op komende zondag gaat de luistershow bij Koetsier Audio door. De insteek is hetzelfde als op de zaterdag. Mocht je ook op zondag niet in staat zijn om te komen; geen nood. Op maandag heeft Koetsier de laatste van de drie luistershows ingepland. Bezoekers zijn net als op zaterdag en zondag dagelijks welkom tussen 14.00 uur en 18.00 uur.


EDITORS' CHOICE