NIEUWS

Hifi Weekend-agenda

Redactie HiFi.nl | 15 april 2015

Hifi.nl geeft een overzicht van wat er aankomend weekend te beleven is.

Zaterdag 18 april

Record Store Day
18 april staat in het teken van de onafhankelijke platenzaak: zaterdag is het namelijk weer Record Store Day. Verschillende aangesloten winkels organiseren evenementen, optredens en andere acties.

AudioFile
Audiofile in 'S-Gravenmoer staat de hele maand april in het teken van ingebouwde versterkers, DAC’s en wireless modules. Op zaterdag 18 april zal Audiofile in samenwerking met luidsprekerfabrikant Dynaudio de actieve, all-in-one Focus XD 200,400 en 600 luidsprekers uitgebreid ten gehore brengen. Audiofile-eigenaar Michel Keyner is aanwezig voor het beantwoorden van vragen. 

Beter Beeld & Geluid
De gloednieuwe MQA-codec, waarover we onlangs al groot streaming-nieuws¬†berichtten, wordt op zaterdag 18 april in Nederland ge√Įntroduceerd bij¬†Beter Beeld & Geluid Hilversum. De show start op 18 april om 13.00 uur. Meld je wel even aan.

Van Duppen Audio
Bij Van Duppen Audio staat zaterdag de platenspeler centraal. Rega-importeur Joenitis aanwezig om de Rega-platenspelers te demonstreren. De nieuwe Piega Importeur AV-Tunes is deze dag aanwezig met een Nederlandse primeur. 

La Scala
La Scala in Tilburg organiseert een spectaculaire show met luidsprekers van Avantgarde. De Uno’s worden aangestuurd met de Avantgarde XA. Gasten zijn welkom van 10.00 - 17.00 uur.

AudioXperience
Op zaterdag 18 april staat de NAC-N272 bij AudioXperience in de schijnwerpers. Van 10:00 tot 17:00 uur zijn gasten van harte welkom om de Naim streaming voorversterker te komen ontdekken. 

Radio Noord
Het Radio Noord-programma 'Café Martini' roept vinyl-liefhebbers op hun favoriete LP in te sturen en daar iets over te vertellen. Op zaterdag 18 april draait de zender alleen vinyl. Tijdens de uitzending kunnen luisteraars bellen om elpees en singletjes te ruilen of een oproep te plaatsen. 


EDITORS' CHOICE