Chattelin presenteert show rondom Sasha W/P series 2 van Wilson Audio

Redactie HiFi.nl | 01 maart 2015 | Wilson Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 23 februari 2015

Chattelin kreeg in Nederland de primeur van de Sasha W/P series 2 van Wilson Audio en op zaterdag 14 maart staat de winkel helemaal in het teken van deze high-end luidsprekers. Iedereen die de speakers wil beluisteren is vrij om naar Den Haag te komen om de show bij te wonen.

De Sasha W/P series 2 is de opvolger van de Watt/Puppy; de meest succesvolle luidspreker die Wilson ooit produceerde. Jaren van doorontwikkeling, gekoppeld aan nieuwe inzichten, leidde in 2009 uiteindelijk tot de Sasha die het concept van de Watt/Puppy nog verder perfectioneerde.

 

Verder vertoont de nieuwe Sasha ook overeenkomsten met de Alexia van Wilson. Met de speciaal geconstrueerde kast voor de midden/hoog weergave, geoptimaliseerde 'Propagation Delay' instellingen en de unieke Convergent Synergy tweeter delen ze veel van dezelfde eigenschappen.

De Sasha Series 2 is volgens Chattelin dan ook veel meer dan enkel een upgrade; het is een compleet nieuwe klasse die nu in Nederland als eerste een permanente plek heeft gekregen in hun showroom. Iedereen is welkom om op zaterdag 14 maart tussen 10.00 uur en 16.00 uur de show bij te komen wonen.

Chattelin is gevestigd aan de Anna Paulownastraat 58 in Den Haag. Bekijk ook onze laatste shopvisit bij de winkel en bezoek de website.


EDITORS' CHOICE