NIEUWSCinemaDream

CinemaDream en Audio-Life presenteren grote wintershow

Redactie HiFi.nl | 09 december 2014 | Arcam

Op de valreep van het jaar organiseert CinemaDream in samenwerking met Audio-Life een gigantische wintershow. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 december combineren ze versterkers van Arcam met speakers van het Italiaanse Sonus Faber. De complete line-up wordt gedemonstreerd in zowel stereo als in surround.

Tijdens de show zullen de nieuwe A39 en A49 versterkers van Arcam gebruikt worden. De luidsprekers van Sonus Faber zijn afkomstig uit de lijnen Olympica, Armati Futura of Guarneri.

Als muzieksignaal is er gekozen voor Arcam’s nieuwste bron, de CDS27. Deze CD/SACD kan perfect uit de voeten met zowel streaming als muziek uit digitaal opgeslagen audio files en laat zich gemakkelijk bedienen met Arcam’s eigen iPad App.

Ook toont CinemaDream de AVR750 Surround versterker met de Amerikaanse Revel luidsprekers in een 5.1 opstelling. Daarnaast is de AV950 van Arcam te bewonderen.

Ook Arcam heeft een bijzondere bron beschikbaar: de UDP411 multiformat speler kan naast CD’s, DVD’s en BluRay’s al even goed overweg met muziek- en videostreaming. De luidsprekers komen van Revel uit de Performa 3 serie.

Maar de show heeft ook een heuse primeur: de nieuwe subwoofer-lijn van Sumiko zal daar voor het eerst in Nederland te horen zijn. Dat gaat gebeuren in combinatie met de Arcam AVR450 receiver en de Sonus Faber Venere-lijn.

Tot slot geeft CinemaDream ook nog een preview weg in hun bioscoop, als voorproefje op al het moois dat nog gaat komen in 2015. Er staan 3 bioscoopopstellingen klaar in verschillende klassen. CinemaDream maakt gebruik van 4K-projecteren van Sony.

   

De shows vinden op beide dagen plaats tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Door dit formulier in te vullen kun je jezelf opgeven. CinemaDream is gevestigd aan Hulsterstraat 26a in Buren (tussen Utrecht & Tiel). Bekijk ook de website en klik door naar onze eigen pagina's over CinemaDream en Audio-Life.

MERK

EDITORS' CHOICE