NIEUWSCinemaDream

Samenwerking CinemaDream en Audio-Life

Redactie HiFi.nl | 30 december 2012

Een aantal maanden geleden is CinemaDream een unieke en enthousiaste samenwerking aangegaan met Audio-Life. “De passionele manier van presentatie en enorme kennis van Caspar Bunge sprak mij zo aan dat een samenwerking bijna direct een feit was,” vertelt Volkan Bugday van CinemaDream. “En zeg nu zelf: Audio-Life is de begeerde speeltuin voor de audio-liefhebbers onder ons!”

CinemaDream’s specialisme zit hem vooral in home cinema-installaties, multi-channel audio, domotica en multi-room a/v. “Door onze eigen specialisaties hebben Caspar en ik besloten onze kennis en kracht te bundelen en de unieke showroom van AudioLife te verrijken met een dedicated home cinema-demoruimte van CinemaDream, waarvan we nu met trots kunnen melden dat deze af is,” vertelt Volkan.

In het CinemaDream theater is het niet alleen mogelijk om films te zien en te horen, maar ook voelen hoort er nu bij. Er is geïnvesteerd in het D-Box Motion code systeem in combinatie met stoelen van Fortress seating. Het resultaat? Stoelen bewegen mee met de scènes op het doek. Eind januari zullen de Fortress-stoelen de ruimte compleet maken.

Natuurlijk is ook de beeldkwaliteit in deze ruimte belangrijk. Daarom draait er permanent een LED projector van Runco. Naast de Runco projector staan er ook diverse projectoren van JVC, Projectiondesign en Epson demonstratieklaar.

Voor het laatste nieuws op het gebied van home cinema kun je CinemaDream volgen op Facebook. Ook zullen hier regelmatig reviews en andere blog berichten verschijnen.  


EDITORS' CHOICE