Grote merken present bij Number One Hifi Show in Leiden

Redactie HiFi.nl | 10 december 2014
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 09 november 2014

The Hifi Studio Number One pakt groot uit met een Hifi Show op zaterdag 13 en zondag 14 december. In het Holiday Inn Hotel in Leiden zijn op die dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur producten van maar liefst veertig merken te vinden in twaalf zalen verdeeld over 1000 vierkante meter.

Importeurs zijn met de nieuwste apparatuur en verschillende primeurs aanwezig. Een kleine greep uit de merken die voorbij zullen komen: Arcam, Audio Quest, Dynaudio, Naim Audio, Isotek, Pro-ject Audio, Sonos en Yamaha. Nutters Audio zal aanwezig zijn met audiofiele cd's, vinyl en meer. Ook Hifi-tijdschrift Music Emotion komt met verschillende aanbiedingen.

Bezoekers maken daarnaast kans op mooie hifi-prijzen. In de prijzenpot zitten onder meer kortingsbonnen, speakers, kabels en Sonos-producten. Als klap op de vuurpijl geeft Naim een Muso-systeem (ter waarde van 1.125 euro) weg. Scroll helemaal naar beneden voor het volledige overzicht van de merken.

In alle zalen zijn demonstraties met muziek-streaming vanaf de computer of netwerkschijf. Ook is er de mogelijkheid om met de deelnemers te spreken. Platenspelers zijn ook aanwezig, evenals surround-demonstraties.

De ‘Number One Hifi Show Leiden’ vindt plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel, Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto (A4, A44, N11 en N206) als met het openbaar vervoer (lijn 43) te bereiken. Het publiek is op beide dagen welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang en parkeren is gratis. Bekijk ook de up-to-date Facebook-pagina van Number One en bezoek de website van de winkel. Number One organiseerde in 2012 al eerder een grote hifi show in het Holiday Inn. Bekijk hier ons beeldverslag van toen.

Alle bevestigde merken:


EDITORS' CHOICE