NIEUWS

Product van het Jaar 2014 – netwerkspelers

Redactie HiFi.nl | 04 november 2014

In het Hifidelity Jaarboek 2013-2014 publiceerden we onze eerste verkiezing voor Product van het Jaar. In twaalf categorieën – uiteenlopend van versterkers tot luidsprekers en smartphones tot tablets – maakten we een shortlist van zes producten die ons op de redactie van HiFi.nl in 2013 opgevallen zijn, waar onze Community-leden vervolgens op konden stemmen. Het complete overzicht van de winnaars vind je hier.

Op onze redactie wordt momenteel aan een compleet nieuw AV Jaarboek gewerkt, deze keer in samenwerking met Music Emotion. Dat betekent dat het Jaarboek 2014-2015 (bestel hier alvast je exemplaar) maar liefst door drie titels gedragen wordt: FWD, HiFi.nl én Music Emotion. De in het Jaarboek te publiceren Product van het Jaar-verkiezing is er dus één om rekening mee te houden!

De opzet voor de verkiezing is in grote lijnen hetzelfde als vorig jaar. In totaal twaalf categorieën, met een shortlist van zes producten per rubriek waar onze leden de komende maand op zullen kunnen stemmen. De shortlist is tot stand gekomen middels een enquete binnen onze redactie, diverse reviews in het lopende kalenderjaar, en een vinger aan de pols bij de dealers en importeurs uit de branche. Daarnaast hebben belangrijke graadmeters als de EISA Awards en de jaarlijkse What Hifi-prijzen een rol gespeeld. Tot slot, en dat is dit jaar nieuw, willen we onze lezers graag om input vragen. Dus ook bij het samenstellen van de lijst met definitieve kandidaten zijn we op zoek naar jullie stem!

 

 

Netwerkspeler van het Jaar
Er zijn tegenwoordig zoveel fraaie netwerkspelers verkrijgbaar, dat het haast onbegonnen werk is om de zes beste exemplaren die dit jaar op de markt gekomen zijn er uit te kiezen. Gaan we voor gevestigde namen, zoals Sooloos of de succesvolle Stream Magic 6 van Cambridge Audio, die dankzij een software-update dit jaar in een nieuwe V2-versie verkrijgbaar is? Of kiezen we een 'echt' nieuw model, zoals de ook bij de What Hifi?-Awards bezongen Naim UnitQute 2. Op de redactionele shortlist vind je ze vooralsnog in ieder geval alle drie. Maar welke ander 'kastje' moeten we zeker ook nog een kans geven? Dat is nu aan jullie! Gebruik het formulier hieronder, of geef je voorkeuren aan via het Facebook-reactieveld.

Het jaarboek 2014-2015 is hier alvast te reserveren.

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.


EDITORS' CHOICE