NIEUWSPioneer

Pioneer Superior Club Sound - hoofdtelefoon voor danceliefhebber

Speciaal voor de liefhebber van dancemuziek brengt Pioneer volgende maand een viertal nieuwe hoofdtelefoons in het gloednieuwe Superior Club Sound gamma op de markt: twee over-ear en twee in-ear modellen.

Bij de Pioneer SE-CX9 in-ears krijg je meerdere formaten oordopjes meegeleverd.

Superior Club Sound borduurt volgens de fabrikant voort "op het succes van de geliefde Club Sound hoofdtelefoons". De twee in-ear modellen zijn voorzien van Pioneers unieke Bass Exciter technologie, terwijl één van de twee head-band modellen is gebaseerd op de bekende HDJ-2000 voor dj’s. De andere over-ears heeft de Advanced Bass Level functie aan boord.

De nieuwe Pioneer SE-MX9 in Bright Copper.

Het paradepaardje van de nieuwe lijn is de SE-MX9. Deze hoofdtelefoon is volgens Pioneer gebaseerd op de legendarische HDJ-2000, heeft twee krachtige drivers van 50 mm en is volgens de fabrikant zo comfortabel "dat de gebruiker 'vergeet' dat ie een hoofdtelefoon draagt". De adviesprijs van dit in sterk aluminium uitgevoerde topmodel, dat leverbaar is in de kleuren Bright Silver, Indigo Black of Bright Copper, is vastgesteld op 399 euro.

De SE-MX7 beschikt over liefst vier driver voor het ultieme clubgevoel.

Iets minder luxe is de SE-MX7, al heeft deze over-ear hoofdtelefoon niet minder dan vier drivers om "de clubervaring op de meest overtuigende manier tot leven te wekken". Een handig hulpmiddel voor die ultieme club experience is volgens Pioneer de Advanced Bass Level functie. Via een draaischijf op de linkerschelp kun je de hoeveelheid bas aanpassen. De SE-MX7 komt in vier trendy kleuren: wit, zwart, blauw en oranje en moet 219 euro kosten.

De compleet nieuwe Pioneer SE-CX8 in-ears werd ontwikkeld met de wensen van de veeleisende 'clubber' in het achterhoofd.

De SE-CX9 en SE-CX8 met de Bass Exciter technologie zijn compleet nieuwe in-ear hoofdtelefoons. Volgens Pioneer zijn deze ontworpen met de wensen van de veeleisende 'clubber' in het achterhoofd. "Het krachtige driversysteem levert dan ook hetzelfde zware basgevoel als in een club. Dankzij de unieke ingebouwde bass exciters voel je zelfs de bastonen in heel je lichaam kloppen", meldt de Japanse fabrikant over de technologie die vibreert op de beat van de muziek.

Het grootste verschil tussen de SE-CX9 en de SE-CX8 is de ingebouwde tweeweg Balanced Armature driver. De SE-CX8 daarentegen heeft een tweeweg dynamische driver. Dit resulteert volgens Pioneer "in een opwindende luisterervaring die in niets te vergelijken valt met de geluidskwaliteit van klassieke hoofdtelefoons".

Voor de nieuwe ME-CX9 van Pioneer moet 299 euro neergeteld worden.

De SE-CX8 is beschikbaar in drie elegante metallic afwerkingen: Bright Silver, Indigo Black en Bright Copper en kost 199 euro. De SE-CX9 heeft een aantrekkelijke aluminiumafwerking in Deep Silver met rode details en heeft een adviesprijs van 299 euro.

Meer informatie op de website van Pioneer.


EDITORS' CHOICE