ARTIKEL

Terugblik FWD*HiFi-Dagen 2014

Gastauteur | 01 maart 2014

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

De podia zijn opgeruimd, de tijdelijke redactieruimte ontmand, de overgebleven handel richting magazijn getransporteerd. De pionierseditie van de FWD*HiFi-Dagen is achter de rug, en voormalig zendstation Radio Kootwijk, een historisch baken in het fraaie landschap van de Veluwe, is vooral weer een baken van rust. Tijd voor een terugblik.

Vanuit de organisatie kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde eerste editie van een evenement dat boven alles geprobeerd heeft iets nieuws en verfrissends weg te zetten. Deelnemers (exposanten, sprekers) waren zonder uitzondering enthousiast over de opzet, de opkomst, het leuke publiek en de resultaten van alle inspanningen daar omheen.

 

Ook bij vragenrondjes onder de bezoekers mochten we rekenen op veel tevredenheid en complimenten. Maar: er waren ook tal van leermomenten voor de organisatie, teleurstelling bij een deel van de bezoekers, en een klein logistiek drama op de zaterdag…

In deze evaluatiefase nemen we al die onderdelen mee (leermomenten!), dus laat via het Facebook-reactieveld onderaan de laatste pagina ook vooral nog weten hoe ons eerste evenement je bevallen is. We hebben wat nieuws geprobeerd, zijn daar deels in geslaagd, en werken met jullie graag aan een volgende editie!

Om een indruk te krijgen van beide dagen, hebben we hier in ieder geval de compilatiefilmpjes van de zaterdag en de zondag:


EDITORS' CHOICE