NIEUWSNaim Audio

December-shows bij Hifi Maastricht

Redactie HiFi.nl | 05 december 2013 | Naim Audio

Hifi Maastricht, dat in september van 2013 zijn deuren opende, heeft in de decembermaand drie zaterdagmiddagen in de agenda gezet om je, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis te laten maken met de nieuwste hifi. We lichten die drie data hieronder event.

Zaterdag 7 december – Naim & Neat
"We stellen aan je voor de NAIM alles-in-een apparatuur UnitiQute2 en de Uniti2 in combinatie met de nieuwe, modern vormgegeven luidspreker Motive SX2 en de IOTA’s (kleine monitors in leuke kleuren) van Neat Acoustics.

Steeds vaker krijgen we de vraag of je ook een mooi hifi geluid kunt krijgen zonder veel kabels, stapels apparaten (het liefst onzichtbaar) en bovendien betaalbaar. Dat kan!

Naim maakt betaalbare alles-in-een (streamer + versterker + FM/DAB + iradio + cd-speler) apparatuur die is afgeleid van de bekende NAIT versterkers, de Nait cd-spelers en de NDX streamers. De vertrouwde Naim kwaliteit, maar dan zonder veel kabels en slechts een apparaat.

Zaterdag 14 december – Naim & The Chord Company
Deze zaterdag gaan we aan de slag met de losse cd-speler CD5XS en streamer ND5XS van Naim. Deze worden aangesloten op de nieuwe, sterk verbeterde, geïntegreerde versterkers Naim Nait XS2 en Supernait 2. De Naim Ovator S-400 dient deze dag als overbrenger van de mooie hifi muziek. De bekabeling is van The Chord Company en de tuning gebeurt door Akiko Audio uit Maastricht.

Zaterdagmiddag 28 december – Kerstborrel
Hifi Maastricht organiseert voor de eerste keer een Kerstvakantieborrel voor alle geïnteresseerden, vrienden, kennissen, relaties en klanten van Hifi Maastricht. We draaien deze middag mooie muziek en drinken een lekker glas wijn met een lekker hapje. Geen demo’s en verkoop deze dag, gewoon gezellig samen zijn en praten over en luisteren naar mooie muziek.

Graag tot ziens op een (of alle) zaterdagen bij Hifi Maastricht en Omstreken. Meld je aan via mail (jack@hifimaastricht.nl) en geef aan op welke dag(en) je wil langskomen. Voor meer informatie kijk je op hifimaastricht.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE