NIEUWS

Hifi Maastricht opent in september

Redactie HiFi.nl | 26 augustus 2013

Hifi Maastricht opent in september haar deuren, zoals we eerder deze zomer al schreven. Omdat we inmiddels wat dichter op de relevante data zitten, willen we geïnteresseerden er graag nog even aan herinnneren dat je vrijdag 6 en zaterdag 7 september een eerste kijkje kunt nemen bij de nieuwe dealer.

Hifi speciaalzaken zijn in Zuid-Limburg niet bijzonder dik gezaaid, maar in het uiterste zuiden komt er wel eentje bij. Weliswaar gaat de winkel van Hifi Maastricht in Bunde pas in 2014 open, tot die tijd worden klanten alvast vanuit een andere, tijdelijke, winkelruimte geholpen.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september opent Hifi Maastricht namelijk alvast haar deuren in Maastricht e.o. met een interessante openingsshow waarin apparatuur van Naim centraal staat. Zo wordt de nieuwe, sterk verbeterde, geïntegreerde versterkerlijn van de Britse fabrikant gedemonstreerd. De Nait 5 Si, Nait XS 2 en de SuperNait 2 sturen op vrijdag 6 en zaterdag 7 september Naim Ovator S-400 en Sonus Faber Venere 3.0 luidsprekers aan.

De nieuwe modellen van Naim

“Hifi-liefhebbers die op hoogwaardige apparatuur, bijvoorbeeld Naim, Sonus Faber, Mystère, Inakustik, Chord Company, Akiko Audio, Yter, QED en Canton, willen luisteren naar mooie muziek in een professionele en akoestische luisterruimte en een hifi advies op maat willen, zijn van harte welkom”, laten eigenaren Jack Akkermans en Janet Bronneberg weten. “Voor een heerlijk drankje en een goed verzorgd hapje wordt gezorgd.”

Sonus Faber Venere 3.0

Hifi Maastricht werkt met een voordeelsysteem voor klanten. “Wanneer je een nieuwe klant aandraagt, krijg je tien procent van het door hem of haar bestede bedrag als tegoed.” Daarnaast krijg je bij aanschaf van een geïntegreerde versterker van Naim tijdens de openingsshow een bijpassende powerkabel van Inakustik, Chord of Akiko Audio.

Naim Ovator S-400

De openingsshow van Hifi Maastricht vindt plaats op vrijdag 6 september van 13.00 uur tot 18.00 uur en een dag later van 11.00 uur tot 17.00 uur, en is alleen toegankelijk na aanmelding. Dat kan via jack@hifimaastricht.nl. Uiteraard kun je op die manier ook het adres bekomen. Over de winkel in Bunde zullen we tzt meer kunnen vertellen.


EDITORS' CHOICE