NIEUWS

In memoriam Paul Geerlings, 'AudioPaul'


Redactie HiFi.nl | 17 oktober 2013

Vandaag bereikte ons het treurige nieuws dat Paul Geerlings, voor een aantal lezers van HiFi.nl wellicht beter bekend als AudioPaul, afgelopen maandag 14 oktober is overleden aan de gevolgen van een hartinfarct. 

Paul Geerlings was een audio- en muziekliefhebber in hart en nieren, die sinds zijn jonge jaren en daardoor bijna vier decennia met veel passie de hifi-hobby beleefde. Het pseudoniem 'AudioPaul' is begin 2000 ontstaan bij inschrijving op enkele Nederlandse Hifi-forums. Door de vele vragen en contacten, zowel op de forums, per e-mail maar ook persoonlijk, was de stap naar een eigen website een logisch vervolg en werd Audiopaul.nl in 2001 een feit. Jaren later ging de website over in Audioreview.nl. Tussen 2003 en 2009 mochten we Paul bovendien tot de auteurs van HiFi.nl rekenen, waar hij onder meer de populaire rubriek 'AudioPaul Beluistert' verzorgde. 

Paul is 54 jaar geworden. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit onverwachte verlies. Rust zacht, Paul.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »