NIEUWSSonus faber

Rhapsody pakt uit in oktober


Redactie HiFi.nl | 29 september 2013 | Sonus faber

Speciaalzaak Rhapsody in Hilversum heeft een viertal interessante evenementen aangekondigd voor oktober, waarbij merken als Sonus Faber, Devialet, Kharma, Dan D’Agostino en TAD centraal staan. Van laatstgenoemd merk is Rhapsody ook per direct dealer geworden.

Met de evenementrijke oktobermaand wil Rhapsody hifiliefhebbers in staat stellen ook eens te genieten van kostbare hifisystemen. Bijvoorbeeld op 5 oktober, wanneer gespeeld wordt met de drie nieuwe modellen van het wonderschoon gemodelleerde Devialet, die luidsprekers uit de eveneens prachtig vormgegeven Olympica-lijn van Sonus Faber aansturen. “De combinatie van deze twee merken is wonderbaarlijk mooi zowel visueel als muzikaal”, meldt Harry van Dalen van Rhapsody.

De Devialet 110 (4990 euro), Devialet 170 (6990 euro) en Devialet 240 (12.900 euro) worden gekoppeld aan de monitor Olympica I (5800 euro per paar), vloerstaander Olympica II (7800 euro per paar) en het topmodel van de serie, de Olympica III van iets meer dan tienduizend euro per set. De show met Devialet en Sonus Faber is op zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur in de winkel van Rhapsody aan de Borneolaan 25 in Hilversum.

Verder laten Harry van Dalen en Michael van Polen weten dat Rhapsody nu ook de Audio Physic Classic 30, de grotere broer van de 10 en 20, in huis heeft. De prijs van deze luidspreker begint bij 3650 per paar. Een andere noviteit bij de Hilversumse speciaalzaak is de versterkerlijn Neo van Moon. Deze collectie heeft een vanafprijs van 1590 euro en laat zich volgens Harry en Michael uitstekend combineren met Audio Physic en Sonus Faber.

Ten slotte alvast voor de agenda: zaterdag 12 oktober demonstreert Rhapsody met Kharma en Dan D’Agostino. Hierover later meer informatie, maar we kunnen alvast verklappen dat de vernieuwde Exquisite Galileo van Kharma wordt ingezet met de Momentum preamp en stereo poweramp van Dan D'Agostino. Ook presenteert Rhapsody die dag de nieuwe Kharma S7.

Op donderdag 17 oktober komt Guido Tent naar Hilversum om zijn nieuwe elektronica en kabels te presenteren. Deze avond is uitsluitend bij te wonen middels inschrijving via tent@rhapsody.nl. Ten slotte demonstreren Harry en Michael op 26 oktober met de Evolution One van TAD, het nieuwe merk in het assortiment van Rhapsody. Ook over deze dag volgt nog meer informatie, dus houdt HiFi.nl en de site van Rhapsody goed in de gaten! 

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »