NIEUWSNaim Audio

Naim showdagen bij Echo-Audio Terneuzen

Naim bestaat dit jaar veertig jaar, terwijl de Naim Nait geïntegreerde versterker zijn dertigste verjaardag viert. Ter gelegenheid van die jubilea bracht de Engelse fabrikant dit jaar drie nieuwe versterkers uit. Tijdens een showweekend bij Echo-Audio Terneuzen worden ze donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus getoond.

Echo-Audio Terneuzen is één van de eerste zaken in de Benelux die de nieuwe NAIT 5si, NAIT XS 2 en SUPERNAIT DR tijdens één presentatie kan laten zien. Speciaal voor die gelegenheid reist Ed Verkerk van importeur Latham Audio deze week af naar Zeeuws-Vlaanderen om daar demonstraties te verzorgen.

Naast de drie nieuwelingen neemt Verkerk nog meer moois uit de stal van Naim mee. Zo worden ook de Naim Ovator S400, de Naim Ndx en Nd5xs met XPS DR, Dac V1 met Nap 100 en SuperUniti ingezet. Daarnaast zal Verkerk ook de uitzonderlijke draaitafels van Well Tempered Labs meenemen. De kabels komen van Naim, Chord en Qed.

De demonstraties worden doorlopend gehouden in de winkel van Echo-Audio aan de Jongestraat 1 in Terneuzen. De speciaalzaak is donderdag 22 augustus geopend van 13.00 – 17.00 uur, vrijdag 23 augustus van 13.00 – 21.00 en zaterdag 24 augustus van 11.00 – 17.00 uur. Ed Verkerk van Latham Audio is op donderdag en vrijdag aanwezig.

Kijk voor meer informatie over dit bijzondere evenement bij Echo-Audio Terneuzen op de website van de Zeeuwse speciaalzaak.

MERK

EDITORS' CHOICE