NIEUWSNaim Audio

Naim Audio lanceert drie Naim Nait-modellen


Redactie HiFi.nl | 01 juli 2013 | Naim Audio

Drie keer raak bij het jubileum van Naim Audio: het merk introduceert voor haar veertigste verjaardag drie nieuwe NAIT versterkers, de NAIT 5si, NAIT XS 2 en SUPERNAIT DR.

Na landgenoot Rega, dat haar veertigste verjaardag viert met de Naiad (zelfs de benamingen zijn gelijkend!), is het ook bij Naim feest. De NAIT versterker, voor het eerst geïntroduceerd in 1983, is één van de meest tot de verbeelding sprekende Naim producten. De eerste modellen zijn nog steeds erg in trek bij muziekliefhebbers. Het merk introduceert daarom drie vernieuwde en verbeterde geïntegreerde versterkers, die de plaats innemen van de bestaande NAIT 5i, NAIT XS en SUPERNAIT. Deze nieuwe versterkers zullen vanaf midden-juli bij Naim dealers verkrijgbaar zijn.

Alle drie de versterkers krijgen, in de ware Naim-traditie, de beschikking over grotere transformatoren en verbeterde voedingen. Naim is vooral erg trots op de consistentie in de ‘klankmatige afstemming’ en het muzikale karakter van de drie nieuwe NAIT’s; "Als je de stap maakt van een NAIT 5si naar een NAIT XS2, of van een NAIT XS 2 naar een SUPERNAIT, dan word je getrakteerd op meer vermogen, een groter dynamisch bereik, meer impact, minder ruis, en een beter gedefinieerde en krachtigere laagweergave...maar het karakter van de versterkers blijft hetzelfde."

Op de volgende pagina vind je de uitgebreide specificaties van de drie modellen, vanaf medio juli verkrijgbaar. De prijzen zijn als volgt; 

  • NAIT 5si € 1200,-
  • NAIT XS 2 € 2150,-
  • SUPERNAIT DR € 3650,-
MERK

EDITORS' CHOICE