NIEUWSKlipsch

Klipsch brengt KMC 3 op de markt

In januari al gespot tijdens de Consumer Electronics Show (CES), maar nu dan ook op de markt: het KMC 3 draadloze muzieksysteem van Klipsch.

Met de KMC 3 - vernoemd naar de bekende concertlocatie The Klipsch Music Center in Noblesville, Indiana - begeeft de Amerikaanse fabrikant, sinds kort in Nederland gedistribueerd door Mika Distribution, zich op een steeds groter wordende markt: die van de portable bluetooth speaker.

De KMC 3 is een 2.1 systeem met twee 2” full range drivers en een ingebouwde 5,25 inch subwoofer, die respectievelijk 15 en 35 watt leveren. In tegenstelling tot veel andere bluetooth speakers, heeft de KMC 3 geen ingebouwde accu, maar gaan er nog lekker old school acht ‘D’ batterijen in. Daarmee kan het apparaat - bij gemiddeld volume - wel 26 uur vooruit. Speel je af op maximaal volume, dan trek je de batterijen binnen een uurtje of acht leeg.

De Klipsch Music Center 3 is in zowel zwarte als witte variant verkrijgbaar en heeft een adviesprijskaartje van 399 euro. We onderwerpen het muzieksysteem ongetwijfeld binnenkort aan een luistertest.

Voor een nadere introductie maakte Klipsch onderstaande video.

MERK

EDITORS' CHOICE