NIEUWSKlipsch

Klipsch en Energy bij Mika Distribution


Redactie HiFi.nl | 01 juli 2013 | Klipsch

De merken Klipsch en Energy zijn onlangs ondergebracht bij Mika Distribution, waar Dick van Geest (voorheen Viertron) nu aangenomen is om zich over deze hifi-namen te ontfermen.

Het Amerikaanse Klipsch werd tot voor kort in Nederland gedistribueerd door het Rotterdamse Correct, waar ook het Canadese Energy te vinden was. Beide merken zijn sinds 1 mei jl. onderdeel van het pakket van Mika, waar je voor de Nederlandse markt ook een deel van de lijnen van Harman/Kardon, JBL, Pioneer en LG vindt. Correct blijft actief als dealer van deze merken. 

De recent geteste Klipsch KF-28

Over Klipsch Premium Luidsprekers: 
Al meer dan 65 jaar heeft Klipsch hoogwaardige luidsprekers ontworpen met live muziek als uitgangspunt. Oprichter Paul W. Klipsch begon zijn bedrijf in 1946 en vandaag de dag blijft het bedrijf met pure toewijding aan innovatie bezig met het leveren van 's werelds meest krachtige, gedetailleerde en emotionele geluidsweergave. Het productportfolio is breed en omvat speakers voor Hifi, Home theater, en professionele bioscoopseries, maar ook subwoofers, inbouw speakers, buiten speakers, computer speakers, iPod docks en hoofdtelefoons.

Luidsprekers van het Canadese Energy

Over Energy luidsprekers: 
Energy maakt sinds 1973 onderdeel uit van de Klipsch Group en heeft als doel om, als fabrikant van speakers, een zo realistisch mogelijk geluid te reproduceren waardoor films en muziek maximaal beleefd kunnen worden. Energy is de ultieme combinatie van modern design, geluid en dat voor een betaalbare prijs. 

Over Mika Distribution: 
Mika Distribution BV vervult een sleutelfunctie als importeur, agent en distributeur voor de merken Klipsch, Energy, Skullcandy, Contour, Bramante, LG, en Cygnett. Ook zijn de portable lijnen van Harman/Kardon, JBL en Pioneer onderdeel van het pakket. Mika Distribution treedt op als leverancier voor audio en CE speciaalzaken en de retailer in consumenten elektronica.

Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Wijlen oprichter Paul Klipsch

MERK

EDITORS' CHOICE