NIEUWSKlipsch

Mika Distribution haalt ook home theater lijn Klipsch naar Nederland

Mika Distribution is alweer geruime tijd verantwoordelijk voor de distributie van de hoofdtelefoonlijn van Klipsch in ons land. Vanaf nu is het bedrijf uit Lisse ook verantwoordelijk voor de levering van high-performance home theater luidsprekers en subwoofers van de Amerikaanse fabrikant aan Nederlandse hifispeciaalzaken. Daartoe heeft het een overeenkomst gesloten met Klipsch.

“Hoewel de wereldwijde consumenten-elektronica zich met steeds meer merken verder ontwikkelt, zijn er nog veel sterke, onafhankelijke retailers die wereldwijde merken met een hificachet zoals Klipsch waarderen”, zegt Oscar Bernardo, senior vice president sales en operations voor Klipsch Group Europe. “De samenwerking met Mika Distribution is dan ook een bewuste keuze om het hifikanaal met de juiste focus te kunnen bedienen.”

Mika Distribution zal daarbij fungeren als verlengstuk voor Klipsch in het ontwikkelen van nieuwe relaties met hifiretailers door heel Nederland. Dit ter verdere versterking van het merk Klipsch en haar positionering in ons land.

MERK

EDITORS' CHOICE