Primeurs bij Chattelin Triple Musical Days

Redactie HiFi.nl | 23 mei 2013 | Devialet

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei aanstaande organiseert Chattelin Audio Systems het vervolg op het Triple Musical Days concept, zoals eerder in 2009 verzorgd. Aandacht is er onder meer voor absolute primeurs van Devialet en Marten Django, en de nieuwe Wadia Intuition 01. 

Tijdens deze dagen worden, in samenwerking met diverse importeurs en op meerdere locaties, de nieuwste producten gedemonstreerd. Deelnemers zijn onder meer Audiac, D&D Audio, Nutters en More Music. Daarnaast zijn er ook unieke primeurs te bewonderen. Verder kunnen bezoekers kennismaken met diverse ontwerpers en verschillende lezingen bijwonen. Last but not least is er ook plek voor live muziek.

Primeurs
De gloednieuwe Devialet 110 en 170, de in München geïntroduceerde broertjes van de 'oude' D-Premier (die nu de naam 240 draagt), zijn voor het eerst in Nederland te bewonderen. "De grootste primeur," zo meldt Peter trots, "valt ten deel van Devialet en de opzienbare nieuwe - en zeer betaalbare - high end-versterkers die op de High End aan de wereld voorgesteld werden."

"Deze nieuwe lijn is gebaseerd op de hoge kwaliteit van de bekende D-Premier, en voorzien van wederom opzienbarende bedieningsmogelijkheden. Devialet doet er alles aan om deze modellen volgende week in Den Haag te krijgen. Sterker nog, op de zaterdag en zondag zal er ook iemand van het ingenieuze bedrijf aanwezig zijn om een en ander toe te lichten."

Ook aanwezig: de nieuwe Marten Django L. "Het succes wereldwijd van de Django XL spreekt voor zichzelf, en de vraag naar een iets kleiner, handzamer model is door het merk ingewilgd. Wij kunnen u verklappen dat deze speakers na een weekje draaien (nu al) vreselijk goed zijn, dus dat belooft wat!" De primeurs worden in één set gecombineerd, dus je maakt in één klap kennis met beiden. 

Deze demo vindt overigens niet plaats in de winkel, maar in het pand aan de Anna Paulownastraat 87 - een aantal deuren verder. In de winkel zelf wordt gespeeld met een droomset bestaande uit Wilson Audio Alexia, Audio Research Reference Series versterking, dCS Vivaldi Drive/Dac/Clock/Upsampler en Mit Oracle SHD bekabeling.

Daar mag je ook rekenen op de gloednieuwe Wadia Intution 01 digitale versterker, die we begin 2013 in Las Vegas spotten, en die inmiddels door importeur Audiac naar de Nederlandse markt gehaald is. Onderstaand ons treffen met de versterker in München twee weken geleden, waar van het model naast de eerdere zilveren uitvoering ook een afwerking in zwart getoond werd.

Triple Musical Days
Chattelin Audio Systems

Anna Paulownastraat 58 én 87
2518 BG Den Haag

T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: ?info@chattelin.nl
Website 


EDITORS' CHOICE