NIEUWSNaim Audio

Tweede Jubileumshow Rhapsody met Naim, PrimaLuna en Sonus Faber

Redactie HiFi.nl | 18 mei 2013 | Naim Audio

Rhapsody bestaat 25 jaar. Die mijlpaal wordt door Harry en zijn team, die we voor de gelegenheid interviewden, met diverse jubileumshows gevierd. De eerste - in het teken van onder andere Avalon, dCS en Dan D'Agostino, staat reeds in de agenda. Daar kunnen we nu ook een tweede show aan toevoegen.

Zaterdag 25 mei is er namelijk opnieuw een event gepland, waarbij Rhapsody niet de enige jubilaris is. PrimaLuna viert in 2013 namelijk haar tienjarig bestaan, en Sonus Faber draait inmiddels dertig jaar mee. Tel daar bij op dat Rhapsody het dealerschap van Naim als één van de hoogtepunten van de afgelopen kwart eeuw ziet, en het laat zich raden welke drie merken je die zaterdag mag verwachten. 

Op zaterdag 25 mei dus diverse systemen opgebouwd rond de nieuwe Venere-series van Sonus Faber en aansturing van Naim en PrimaLuna. Het topsysteem van die dag? Een zeer complete Naim-set in combinatie met de Sonus Faber Guarneri Evolution.

Racks vol Naim bij de Engelsen thuis

De jubileumshow met Naim, Sonus Faber en PrimaLuna is zaterdag 25 mei van 10.00 - 17.00 uur bij Rhapsody aan de Borneolaan 25 in Hilversum.

Lees ook ons 25 Jaar Rhapsody jubileum-interview met Harry van Dalen

MERK

EDITORS' CHOICE