ARTIKELNaim Audio

Een bezoek aan de NAIM fabriek


Hugo Pinksterboer | 14 juli 2013 | Fotografie Hugo Pinksterboer | Naim Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 05 oktober 2012

Een kijkje in de keuken, altijd interessant. Afgelopen jaar waren we zelf welkom bij NAIM in Engeland voor een rondleiding in het kader van de introductie van de NDS. Wat recenter was ook Hugo Pinksterboer van harte welkom, ditmaal voor een uitgebreide tour door de fabriek. Het verslag daarvan, te vinden op de website van Concerto Audio, delen ze graag met ons.

"Liefde voor muziek, een ijzeren geloof in gebruiksvriendelijke systemen die je stap voor stap kunt opwaarderen en producten bouwen die na tien jaar nog als nieuw kunnen klinken en na twintig jaar nog te servicen zijn: dat is Naim in een notendop." Een verslag over kabelmassage, productie in eigen huis, perfectionisme en andere filosofieën van het Engelse merk.

"De Engelse audiofabrikant die niets aan het toeval overlaat en die zelfs de moeite neemt om kabels te ontstressen. ‘Sommige mensen verklaren ons simpelweg voor gek als ze zien hoe we dat doen’, weet salesmanager Doug Graham. ‘Maar wij weten waarom we het doen, en voor ons telt elk detail.’ Een bezoek aan de Engelse fabriek laat dat overduidelijk zien."

Je vindt de bladerbare versie van de PDF hieronder. Als de iPhone/iPad-versie niet weergegeven wordt, klik je hier

 

En kijk ook eens op de Facebookpagina van Concerto voor fotoverslagen.

MERK

EDITORS' CHOICE