NIEUWSRhapsody

Jubileumshow Rhapsody met Avalon en Dan D’Agostino

De Hilversumse hifi-specialist Rhapsody bestaat 25 jaar en dat heuglijke feit willen Harry van Dalen en zijn collega's niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onder meer door het houden van diverse jubileumshows. Zoals zaterdag 18 mei, wanneer de merken Avalon, Dan D’Agostino, dCs, MIT en AudioResearch centraal staan.

Tijdens de jubileumshow wordt de Avalon Compas aangestuurd door niets minder dan de Dan D’Agostino Momentum voor- en eindversterker. “Met als bron de dCs Vivaldi trein en de meest extravagante kabels van MIT de Oracle MA-X SHD series”, meldt Rhapsody.

Een analoog hoogtepunt moet 18 mei komen van een custom made Aesthetix IO phono stage met Benz LP element. Tenslotte wordt de Avalon Transcendent gedemonstreerd met nieuwe modellen van Audio Research, waaronder de Ref-75 en Ref-CD9. “Een oud en vertrouwd geluid in een nieuwe tijd”, laat de speciaalzaak weten.

De jubileumshow met Avalon, D'Agostino, dCs, MIT en AudioResearch is zaterdag 18 mei van 10.00 - 17.00 uur bij Rhapsody aan de Borneolaan 25 in Hilversum.

Lees ook ons 25 Jaar Rhapsody jubileum-interview met Harry van Dalen


EDITORS' CHOICE