NIEUWSBluesound

Presentatie Bluesound bij Hi-Fi Klubben

Redactie HiFi.nl | 05 mei 2013 | Bluesound

We schreven al uitgebreid over Bluesound, maar woensdag 8 mei kun je bij alle vier vestigingen van Hi-Fi Klubben zelf ervaren hoe het nieuwe hifi streaming-systeem klinkt. Die avond wordt tussen 19 en 21u een uitgebreide presentatie van Bluesound gegeven.

“Dit is de eerste keer dat een streaming audio-product hoge kwaliteit, snelheid en gebruikersgemak combineert,” zo duidde een trotse Cas Oostvogel van distributeur AND Benelux eind maart het gloednieuwe merk bij de introductie in de Rotterdamse Euromast.

Tijdens de Nationale AV-Dagen was Bluesound een duidelijke publiekstrekker, terwijl ook Rene van Es het systeem “sterk aanbeveelt”.

Op woensdag 8 mei kun je zelf ondervinden waarom dit systeem zo enthousiast onthaald is. Opgeven voor deze bijzondere presentatie in de vestigingen van Hi-Fi Klubben in Amsterdam, Hilversum, Utrecht en de onlangs geopende vestiging in Haarlem kan op de site van de keten.

Overigens is Hi-Fi Klubben alweer druk bezig met de realisatie van een vijfde winkel. Daarbij is ook de hulp van het publiek ingeschakeld, zo zagen we op de Facebookpagina van Hi-Fi Klubben;

Waar wil jij de nieuwe winkel?

Kijk ook eens op de Special van Hi-Fi Klubben

MERK

EDITORS' CHOICE