NIEUWSBluesound

Bluesound trekt publiek op AV-dagen

In de Gelderland foyer van de Koningshof vinden we bij een trots AND Benelux de nieuwste loot aan haar distributieboom: Bluesound. Als kersverse speler op het terrein van (hi-res) streaming een duidelijke publiekstrekker bij de AV-dagen, want de Bluesound Vault en zijn familieleden mogen wel op wat inloop rekenen. 

De echte primeurs van het gloednieuwe Bluesound waren natuurlijk de 'wereldtentoonstellingen' in de Rotterdamse Euromast en het Brusselse Atomium in de tweede helft van maart (vooruit, het rijksmomument in de havenstad werd gebouwd voor de Floriade, niet voor een World Expo), met aansluitend de exclusieve deal met Wifimedia in Arnhem, maar voor het grote publiek is de Koningshof in Veldhoven de eerste ontmoetingsplaats.

In de ruimte waar we Bluesound vinden, één van de vele merken waar we de komende dagen in onze verslaggeving van de NAVD aandacht aan zullen besteden, kan AND op een prima toeloop rekenen. Het is voor de organisatie dan ook goed dat we vandaag niet opeens de eerste mooie dag van het voorjaar beleven, die we zo onderhand toch wel verdienen, want dan was het waarschijnlijk een ander verhaal geworden, maar bij merken als Bluesound is in principe voldoende interesse. Verslag wordt komende dagen vervolgd.

Een kleine twee weken terug gingen we naar de eerdergenoemde lancering van Bluesound. Het verslag publiceerden we de volgende morgen, maar we maakten er ook een kort filmpje: 

Kijk ook eens op onze Streaming Special voor Everything Streaming

MERK

EDITORS' CHOICE