NIEUWSDynaudio

Dynaudio doet geheimzinnig over nieuwe speaker

Nog twee weken, dan begint in München de 2013 editie van High End. Eén van de beurzen waar ieder jaar de belangrijkste introducties van nieuwe modellen plaatsvinden. Zo ook van het Deense Dynaudio.

Traditioneel lanceert Dynaudio tijdens High End München nieuwe producten. Dit jaar is daarop geen uitzondering. Waar de hifi-wereld vorig jaar kennismaakte met de eerste draadloze high end-luidsprekers XEO (recensie), debuteerde een jaar eerder de Focus en Confidence Signature in het MCO in München.

Ook dit jaar introduceert de Deense speakerfabrikant een heel nieuwe speakerlijn, zo blijkt uit een speciale webpagina. Dynaudio maakt weliswaar niet bekend hoe de nieuwe serie heet, maar belooft wel dat de luidsprekers “moderne styling en verder ontwikkelde technologie van Dynaudio samenbrengt”.

Op de pagina wordt afgeteld naar donderdag 9 mei aanstaande, de eerste dag van High End München. Dan wordt de nu nog naamloze lijn onthuld. Tot die tijd kunnen bezoekers raden hoe de nieuwe serie heet, Dynaudio geeft af en toe een aanwijzing. Wie de naam raadt, maakt kans op een model uit de nieuwe serie. Deelnemen kan tot en met 8 mei op de website van Dynaudio.

Kijk ook eens op de Special Page van het Deense merk

MERK

EDITORS' CHOICE