NIEUWS

Doe-het-zelvers gezocht voor audioXpress


Redactie HiFi.nl | 10 april 2013

Groot fan van zelfbouw-hifi? Thuis aan de slag gegaan met een DIY speaker, versterker of ander component van je set, en zou je dat graag eens met gelijkgestemden delen? Dat treft, want audioXpress is op zoek naar mooie zelfbouw-verhalen!

In ons Hifidelity Jaarboek stelden we ons zusje Elektor al eens aan je voor. Er zijn echter meerdere leden in onze EIM-familie die de aandacht verdienen, waaronder ons Amerikaanse broertje audioXpress, en wel om meerdere redenen.

Ten eerste is audioXpress een gaaf magazine voor DIY-audiofielen en zelfbouwfanaten (ook in Nederland te bestellen overigens, informatie via onderstaand formulier), en ten tweede zijn ze momenteel op zoek naar internationale bijdragen aan het Engelstalige magazine. Dus heb je een mooi verhaal te vertellen over wat je thuis of met vrienden in elkaar gezet hebt, en zie je het wel zitten om dat met mede-hobbyisten wereldwijd te delen, dan is nu je kans. Gepubliceerde artikelen worden bovendien vergoed ($75 per pagina)! Informatie aanvragen over het bestellen van audioXpress magazines kan via onderstaand formulier;

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

Op zoek naar inspiratie? Lees ook ons Amp Camp verslag!

Het magazine is wereldwijd verkrijgbaar, maar wordt alleen in het Engels uitgegeven en louter in Amerika gedrukt. Als je interesse hebt, moet je behalve over een goed verhaal en een vlotte pen dus ook over voldoende kennis van de Engelse taal beschikken. De redactie van audioXpress is voor komende nummers op zoek naar artikelen rond de onderstaande onderwerpen, 'spelregels' vind je HIER.

  • Speaker building projects
  • Amp designs; preamp designs
  • Audio/sound theory
  • Solid-state audio DIY projects
  • Tube/valve projects
  • Audio retronics projects

Je vindt de 'spelregels' voor bijdragen hier in een handige PDF

EDITORS' CHOICE