NIEUWS

Music Emotion April 2013


Redactie HiFi.nl | 04 april 2013

In april zijn er eigenlijk stiekem twee Music Emotions. Natuurlijk ligt er in het eerste weekend van de maand een nieuw blad op de mat, in dit geval vrijdag/zaterdag 5/6 april, maar het magazine tekende ook voor het programmaboekje van de Nationale AV-dagen.

Dat programmaboekje is inmiddels al gedeeld, hieronder ook nog eens bladerbaar te vinden, maar vandaag kregen we ook de cover van het vierde magazine van dit jaar, met prominent daarop vertegenwoordigd een speaker van Piega. De recensie van deze TMicro 6 is één van de uitgebreide tests die je in het april-nummer kunt verwachten, alsook reviews van de Ayon S-3, de A5 & A7 van Bowers & Wilkins en de X300A computer audio-speakers van KEF. Klik op onderstaande cover voor de complete inhoudsopgave.

Music Emotion verzorgde zoals gezegd de papieren editie van het programma van de Nationale AV-dagen, die bij de ingang van het Koningshof beschikbaar zal zijn. Bij dezen hebben we dat boekje ook alvast online, zodat je je route en de onderdelen die je zéker mee moet pakken alvast uit kunt stippelen;

 

Kijk ook eens op de Music Emotion Special

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Cambridge Audio AXR100D
  Review
  lees meer »
 • Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  Zomeractie bij Kemp Elektroniks
  Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  lees meer »
 • Achtergrond
  Primephonic: toekomst voor klassiek
  Achtergrond
  lees meer »