ARTIKELBluesound

Video: introductie Bluesound

Het zal je wellicht niet ontgaan zijn: eerder deze week introduceerde importeur AND Benelux een nieuw merk, dat op 18 maart haar wereldprimeur had in het Brusselse Atomium en maandag jongstleden in Rotterdam werd voorgesteld.

Uiteraard gingen we ook naar de presentatie, want als er een nieuwe speler op het gebied van (hi-res) streaming voorgesteld wordt, dan moeten we daar natuurlijk bij zijn. Het verslag publiceerden we de volgende morgen, maar we maakten er met de jongens van MotionSense ook een kort filmpje: 

Het filmpje is eigenlijk ideaal als teaser voor de uitgebeide presentatie die we in de Euromast kregen, en natuurlijk voor de tests waar we nu zo snel mogelijk mee aan de slag gaan, maar na de onthulling van het gloednieuwe merk afgelopen maandag wilden we je niet op het verslag laten wachten.

Meer weten? Lees ons verslag

Bluesound heeft overigens zelf ook een filmpje, waarin duidelijk gemaakt wordt wat het merk is en wat je ervan kunt verwachten. Voor ons volledige verslag van de introductie kun je hier terecht, de eerste uitgebreide recensies volgen in april - de Node, PowerNode en Vault zijn onderweg.

Kijk ook eens op onze Streaming Special voor Everything Streaming


MERK

EDITORS' CHOICE