Win de nieuwe Lyngdorf versterker

Redactie HiFi.nl | 26 maart 2013 | Lyngdorf Audio

Vorige week maakten we al melding van de plannen bij Lyngdorf om later in het jaar een nieuwe digitale versterker op de markt te brengen, en de manier waarop het merk ons in de tussentijd op de hoogte zal houden.

Dat verhaal heeft inmiddels een follow-up, want de geplande wedstrijd om een naam voor het nieuwe model te bedenken (en 'm daarmee te winnen) is vandaag gelanceerd. Via deze webpagina van Lyngdorf kun je zelf aan de 'Name it - Win it - Own it'-competition van het merk meedoen. Want zoals ze zelf al aangeven, kunnen ze 'm wel de TDAI 2200 Mk2 noemen, maar van een dergelijke benaming wordt niemand vrolijk. Dus verzin iets beters (voor 1 mei aanstaande) en win een van de eerste modellen. 

En nu we toch met nieuwtjes uit de Lyngdorf-hoek bezig zijn; vandaag deelde het kamp van Steinway Lyngdorf een aantal interessante kijkjes achter de schermen met ons. In een deze week gelanceerde videoserie in het leven geroepen om de techniek en ontwikkelingen van het audiomerk te belichten & toe te lichten, vinden we inmiddels de eerste korte filmpjes; uitleg over volledig digitale systemen, de ideale luisterruimte en een inzicht in Lyngdorf's 'boundary woofers' die een rijker, gedetailleerder geluid mogelijk maken. Leerzaam! 

 

   

MERK

EDITORS' CHOICE