Lyngdorf kondigt nieuwe digitale stereoversterker aan

Redactie HiFi.nl | 20 maart 2013 | Lyngdorf Audio

Interessant nieuws uit de hoek van Lyngdorf: het merk heeft laten weten later dit jaar een geïntegreerde stereoversterker op de markt te brengen, volledig digitaal, waarmee "de meest natuurgetrouwe reproductie van muziek ooit" beloofd wordt.

Om ons alvast warm te doen lopen, voor zover dat natuurlijk nog nodig is wanneer Peter Lyngdorf en de zijnen met iets nieuws komen, stuurden ze vandaag een allereerste indruk op basis van onderstaande afbeelding. 

Aflevering I van het lanceringstraject: een visualisatie van het later in 2013 te verschijnen model. In de volgende afleveringen van de preview krijgen we een inzichtelijk kijkje achter de schermen om te ontdekken hoe de ontwikkeling verloopt en hoe de nagelnieuwe toevoeging aan het aanbod van Lyngdorf tot leven gebracht wordt. Het nieuws van de komst van deze versterker is namelijk nog zo vers dat er niet eens een naam of typenummer bedacht is - daar zal zelfs een wedstrijd voor aangekondigd worden, We kunnen daarom vanaf deze eerste fase het volledige traject gaan volgen om van bovenstaand prototype tot een elegante nieuwe Lyngdorf-telg te komen. Tipje van de sluier: de versterker zal -uiteraard- voorzien worden van RoomPerfect-technieken (zie onder) en voorziet in een ondoorbroken digitaal signaalpad. Voor de rest zullen we aflevering II af moeten wachten...

Wat we in de tussentijd natuurlijk wel kunnen doen, is ons achtergrondartikel over digitale versterkers er nog eens op naslaan - uiteraard ook met een belangrijke rol voor de modellen van Lyngdorf.

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE