NIEUWS

Nationale AV-dagen 2013: Mutrox akoestiek en isolatie

Redactie HiFi.nl | 08 maart 2013

In het deelnemersveld van de Nationale AV-dagen niet alleen fabrikanten van audio en video, maar ook partijen die daar sterk aan verwant zijn. Bijvoorbeeld Mutrox, de experts op het gebied van akoestiek en geluidsisolatie.

De ruimte en de bijbehorende aanpassingen voor een optimaal geluid zijn immers net zo belangrijk als de gebruikte hifi-apparatuur, niet? Kijk maar eens wat ze op de ISE in Amsterdam voor Bowers & Wilkins bij elkaar gezet hebben aan verregaande oplossingen voor een sprekende home cinema ervaring - inclusief de in eigen huis ontwikkelde CineChair.

Mutrox is aanwezig in de Koningshof om je meer te vertellen over bovenstaande innovatie, maar is ook zeker te benaderen voor de andere onderdelen van het complete pakket dat zij aanbieden. Het bedrijf is namelijk onderverdeeld in Mutrox Soundproof Studios is (toonaangevende speler in de wereld van de studiobouw), Mutrox Home Cinemas voor indrukwekkende belevingsruimtes, Mutrox HiFi Acoustics om de markt van high-end hifi te bedienen, Mutrox Business Acoustics voor een correct akoestisch klimaat op de werkplek, en Mutrox Soundproof Cubes voor prefab geluidscabines voor eigenlijk iedere doelstelling - denk daarbij aan een muziekruimte, een vergaderruimte of een meditatieplek. 

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER


EDITORS' CHOICE