ARTIKELMarantz

Marantz en Bowers & Wilkins dealershow Antwerpen

Langs de Belgische A12, die Antwerpen met Brussel verbindt, ligt ter hoogte van Boom het San Marco Village: een zakelijk ogend gebouw waar evenementen, bruiloften en partijen georganiseerd worden. Maar eenmaal binnen verandert de sfeer op slag: het decor roept herinneringen op aan Italiaanse stadjes. Op het centrale San Marco plein vond de dealershow van Marantz en Bowers & Wilkins plaats.

Bij binnenkomst zien we langs de kanten van het plein de nieuwigheden van Marantz, Rotel, Classé en Bowers & Wilkins in fraaie display`s pronken, aan de overkant van het plein staan de tafels al gedekt. Een dealershow in Belgie is namelijk echt anders dan een dealerevenement in Nederland. Bij onze zuiderburen is een dealershow de gelegenheid  om nader tot elkaar te komen onder het genot van een hapje en een drankje. De uitgestalde elektronica en luidsprekers dienen als bijgerecht, het gaat de Belgen om het hoofdgerecht. Niet dat er een waar bacchanaal ontstaat waarbij borden zo hoog mogelijk worden volgestouwd met etenswaren, daarvoor moet je in Nederland zijn. Nee, de Belgen doen graag zaken onder het genot van een natje en een droogje. De persoonlijke band is bij het zaken doen namelijk minstens zo belangrijk als de producten.

Ook op deze show is het niet anders: van de zes uurtjes die we aanwezig waren op de show brachten we er vier aan tafel door. Ja, het leven van een journalist is zwaar.

Marantz

Twee weken geleden waren we al aanwezig bij de Marantz dealershow in Zeist, vandaar dat er voor ons geen verrassingen meer waren. We verwijzen u dus voor de nieuwtjes graag door naar het Marantz huisshow verslag van Eric de Boer.

MERK

EDITORS' CHOICE