NIEUWS

Aanwezige merken Bristol Show 2013

Redactie HiFi.nl | 24 januari 2013

Sound & Vision – The Bristol Show heeft van 22 t/m 24 februari weer een hoop moois voor de hifi-liefhebber in petto. Op de show zijn maar liefst 165 merken onder één dak te vinden. Daarom alvast een sneak peek van de show in Bristol, Engeland.

Arcam zal er onder andere de A19 geïntegreerde versterker laten zien, en ook werd er de airDAC geïintroduceerd: een DAC met AirPlay technologie. Ook Naim brengt haar nieuwste DAC mee. Dat wordt wederom een primeurtje, want de DAC-V1 zal voor het eerst aan het Engelse publiek worden getoond. Beide dac's spotten we wel reeds in Las Vegas.

Bij Rega wordt het publiek getrakteerd op de RP8. Deze zal worden gedemonstreerd met de Apheta MC cartridge, Aria MM/MC phono stage, Elicit R geïntegreerde versterker en de Saturn R CD speler.

Wilson Benesch zal de nieuwe Cardinal luidsprekers meebrengen naar Bristol. Deze speaker is de grootste en technisch meest vooruitstrevende luidspreker die ooit door de Britse high-end audiofabrikant is gemaakt. We schreven er hier al uitgebreid over.

Een kleine greep uit de merken die verder te bewonderen zijn: Atacama, Kudos, JL Audio, Chord, Guru Audio, Monitor Audio en Libratone.


EDITORS' CHOICE