NIEUWSDynaudio

Leo Blokhuis bij Praalder uitverkocht

Nationale popprofessor Leo Blokhuis tourt langs diverse speciaalzaken om liefhebbers van goed geluid mee te nemen op zijn muzikale ontdekkingsreis. Hij trapte in november af bij Botman in Hoorn (het verslag lees je hier), en ging ook bij Audio TV Centrum in Eindhoven langs. Donderdagavond 24 januari is hij bij Praalder in Den Haag te gast, en omdat deze show inmiddels volledig uitverkocht is, laat Dynaudio weten snel met een datum en locatie in februari te komen.

De muzikale tour is namelijk in samenwerking met Dynaudio, waardoor je behalve van zijn popkennis ook van de paradepaardjes van het Deense audiomerk kunt genieten. Blokhuis sluit zijn Apple aan op het bijzondere Engelse Hifi merk Chord Electronics, om vervolgens een set Dynaudio luidsprekers aan te sturen. Tevens zijn de wireless high end-speakermodellen Xeo 3 en 5 van de partij.

Tijdens de avond zal ook de Eisa Award winnende Xeo 3 set worden ingezet door popprofessor Blokhuis.

Vanaf 20.00 krijgen belangstellenden eerst uitleg over de winkel waar zij te gast zijn en de gebruikte apparatuur. Vervolgens is het woord aan de muziekexpert, die zijn gehoor meeneemt op zijn reis door de muziekgeschiedenis. 

Houd onze agenda in de gaten voor de eerstvolgende editie

MERK

EDITORS' CHOICE