NIEUWSOnkyo

Onkyo introduceert hoofdtelefoons op CES

Redactie HiFi.nl | 08 januari 2013 | Onkyo | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Het Japanse merk Onkyo heeft een nieuwe productcategorie geïntroduceerd tijdens CES 2013: een lijn hoofdtelefoons. Onkyo belooft daarmee een ‘hi-fi experience on the go’.

In de tijd dat veel mensen muziek luisteren via hun smartphone en hoofdtelefoons niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld, vond ook Onkyo het tijd om een serie headphones toe te voegen aan haar gamma. Volgens Onkyo zijn de hoofdtelefoons gemakkelijk mee te nemen en is er veel tijd en aandacht bestred aan het finetunen van de modellen.

Voor een dynamische weergave is gekozen voor gloednieuwe titanium drivers. Alle modellen zijn voorzien van afneembare en verwisselbare kabels. Onkyo zal als eerste twee on-ear modellen uitbrengen, die vanaf maart of april verkrijgbaar zijn in Britse winkels. Het model ES-HF300 zal 179 Britse pond kosten, en is uitgerust met wat Onkyo een ‘audiofiele kabel’ noemt.

Het andere model ES-FC300 zal in de winkels liggen voor 149 pond en is verkrijgbaar in drie kleuren. Iets later zullen nog twee in-ear modellen verkrijgbaar zijn. Wanneer de modellen in de Nederlandse winkels liggen en wat dan de prijzen zijn is nog niet bekend. Onkyo introduceerde tijdens CES ook nog een headphone equalizer app, voor smartphone en tablet.

Om op te hoogte te blijven van al het CES nieuws, zie de Special Page. 

MERK

EDITORS' CHOICE