NIEUWSLibratone

Libratone Zipp nader bekeken


Redactie HiFi.nl | 10 december 2012 | Libratone

In onze dockings themamaand eerder dit najaar hadden we aandacht voor de Libratone Live, een draadloze speaker die door een onzer redacteuren aan de tand gevoeld werd. De recensie lees je hier.

In de periode dat we met de Live aan de slag gingen, bracht Libratone ook de Zipp op de markt. Met Libratone Zipp, die van een oplaadbare batterij is voorzien, kun je je draadloze audio overal mee naartoe nemen zonder dat je een draadloos netwerk nodig hebt. Muziek is af te spelen vanaf iDevices, maar ook via Mac of pc.

“We wilden een speaker ontwerpen die high-end geluid draagbaar maakt en volledig draadloos is,” aldus Tommy Andersen, CEO van Libratone, bij de lancering. “Net als bij een koptelefoon volgt Libratone Zipp je waar je ook naartoe gaat – in en rond het huis, op kantoor, in het park of met vakantie.”

Sander van der Heide, wiens recensies ook met regelmaat op HiFi.nl te vinden zijn, ging recent met de Zipp aan de slag. In onderstaand filmpje legt hij uit hoe de luidspreker werkt, en wat hij er van vindt. Tevens vind je in zijn YouTube-kanaal, Fast Moving Targets, onder de noemer MoSCoW meerdere vergelijkbare panelsessies waarbij hij met wisselende tafelgasten de nieuwste hard- en software bespreekt. De Zipp komt rond 4m30 aan de beurt.

EDITORS' CHOICE